100% NORDIC

VI ER VEL NOK DANMARKS BEDSTE TELEMARKETINGBUREAU

100% EFFEKTIVE

VI LØSER ALLE OPGAVER I HØJ KVALITET MED GODE RESULTATER

Vi kan hjælpe dig med alle dele af salgsprocessen. Effektivt og lønsomt.

Dit marked forandrer sig dagligt og konkurrencen er stor. Vi sørger for du altid er et skridt foran.

Værdi via dialog

Vi mener personlig dialog er den mest effektive og lønsomme kommunikationsform. Derfor gennemfører vi tusindvis af målrettede interviews og indsamler værdifulde informationer, som du kan omsætte til målbare resultater.

Vores passion er at skabe værdi for vores kunder - store som små - og sørge for at et samarbejde med 100% til enhver tid er en målbar og god investering.

EKSPERTER I DATAINDSAMLING

Vi er specialister i at indsamle B2B data af højeste kvalitet, og omdanne værdifuld viden til målbare resultater.

VIND MARKEDSANDELE

Nye markedsandele vindes ved en kontinuerlig opsøgende og målrettet salgsindsats udført af professionelle. Vores erfaring og kompetence kombineret med perfekt timing giver din virksomhed succes.

ALLE BRANCHER

Vi hjælper virksomheder i mange forskellige brancher og kan også hjælpe dig. Kontakt os og hør hvordan.

CRM

Dine markedsdata gemmes i et CRM-system i skyen, så du kan udtrække de informationer du behøver, hvor og hvornår du ønsker. Målgruppen kategoriseres efter dine kriterier og potentielle kunder henvises løbende.

STYRK ALLE TRIN I SALGSPROCESSEN

VIDEN ER MAGT. VI VED HVAD DER KRÆVES

Markedsscanning handler kort sagt om at sikre, at du finder de potentielle kunder først. Og jo bedre kontakt og indsamlet viden, des større er chancen for, at det er dig og ikke din konkurrent, kunderne vælger.

Derfor er professionel B2B markedsscanning et af de vigtigste parametre i en vellykket salgsindsats. Det giver mulighed for at få ekstremt relevante kundeemner, som vi finder frem til ved hjælp af en grundig og personlig dialog med beslutningstagere.

Spar reklamekronerne og brug pengene hvor du får størst udbytte.

VISUEL STYRKE

VI ARBEJDER HOLISTISK MED SALG OG MARKETING

Hos 100% har vi en helhedsorienteret tilgang til salg, der integrerer database, markedsscanning og mødebooking med visuel identitet, så de tilsammen skaber de ønskede salgsresultater. Visuel identitet omfatter især din hjemmeside, som vi professionelt redesigner, så du får maksimalt udbytte af dit salg og markedsføring.

Din virksomhed er unik og kræver den rigtige salgsstrategi afhængig af jeres nuværende situation, budget og forretningsmæsige mål. Vi kan hjælpe med at skræddersy en handlingsplan der indfrier jeres ønsker.

bg11-2
SKAL VI TAGE EN SNAK?Så kontakt os